helpen met verhuizen

verhuishulp

Verhuishulp Nienke helpt je door het hele proces van verhuizen heen. Inpakken, regelwerk, opruimen, vervoeren en uitpakken.
De hele verhuizing wordt van A tot Z geregeld. 

geen verhuisstress meer

hulp bij verhuizing

Je gaat binnenkort verhuizen maar bij de gedachte alleen zinkt de moed je in de schoenen. Er moet zoveel geregeld, weggegooid, in- en uitgepakt worden.  Verhuizen zou leuk en uitdagend moeten zijn, maar geeft alleen maar stress en vreet energie. Als verhuishulp kan ik hierin het verschil maken door jou het hele verhuisproces, van A tot Z te helpen met verhuizen.

huis verkoopklaar maken

Je hebt verhuisplannen en daarom gaat binnenkort de huidige woning in de verkoop. Maar voor er foto’s gemaakt worden en de bezichtigingen plaats kunnen vinden moet eerst  flink de bezem er doorheen. Ik help bij het opruimen, ontspullen en netjes maken van je huidige huis.

woningontruiming

Wanneer een dierbare overlijdt, is een vol huis ontruimen een vervelende opgave. Ik neem je graag een aantal zaken uit handen. Ik maak een zorgvuldige voorselectie van dierbare spullen die je mogelijk wilt bewaren en wat weg kan voer ik af naar de gemeentewerf of kringloopwinkel.

verhuishulp

hulp via wmo

Vanuit een Persoons Gebonden Budget (PGB) of andere begeleiding via de WMO  kunnen de kosten voor een verhuishulp vergoed worden. Je vindt alle informatie via onderstaande knop!

wat anderen zeggen

zij ging je voor

Na een heftige periode in ons leven en een plotselinge verhuizing liep ik erg achter met het organiseren en opruimen in huis. Na veel twijfel toch om hulp gevraagd en zo bij Nienke terecht gekomen. De beste keuze die ik heb kunnen maken. Super lieve meid die van aanpakken weet en meedenkt met je. Samen aan de slag gegaan en inmiddels al 3 ruimtes in huis aangepakt wat een rust ineens. Na de klussen in huis mag ze zeker terug komen!


Liefs, Samira

verhuishulp

wat doet de verhuishulp voor jou

verhuizen met plezier

helpen bij de verhuizing

Nienke biedt hulp bij

huis verkoopklaar maken, voor foto's en bezichtigingen

organisatie en regelwerk rondom een verhuizing

inboedelruiming bij overlijden van een naaste

kleiner gaan wonen van jezelf of je ouders

hoe ga ik helpen

werkwijze

Overweeg je om hulp in te roepen bij het verhuizen, een woningontruiming of verkoopklaar maken van het huis? Neem dan contact op met verhuishulp Nienke via het contactformulier, telefoon, whatsapp of e-mail. Ik neem dan spoedig contact met je op.

We maken een afspraak voor een videocall via whatsapp. Deze telefonische afspraak is kosteloos en geheel vrijblijvend. In dit gesprek bespreken we je vragen,  waar je tegenaan loopt en wat ik voor je kan doen. Wanneer dit goed voelt kunnen we afspreken wanneer ik bij jou thuis aan de slag ga.

Wanneer ik bij je thuis kom gaan we samen aan de slag. We bespreken de situatie en maken een op maat gesneden plan van aanpak. Met geduld, respect voor je spullen en privacy werk ik hard om jou te ondersteunen waar nodig.

Je houdt zelf de regie, ik help je bij het maken van de juiste keuzes. Als er dingen weg moeten, bijvoorbeeld naar een opslag, kringloop of de gemeentewerf, regel ik dat allemaal voor je. “Nienke ruimt op” beschikt hiervoor over een eigen bestelbus.

Hoeveel er gedaan moet worden en hoe lang dat gaat duren gaat allemaal in overleg. Na de verhuizing ben ik altijd bereid om nog vragen te beantwoorden.

Opruimcoach

Zoals op de foto’s duidelijk te zien is, was dit de woning van een hoarder. Een hoarder betekent letterlijk vertaald; hamsteraar. We spreken over deze term als iemand obsessief bezig is met spullen verzamelen.

Deze mevrouw (75) had na haar vorige verhuizing nooit iets uitgepakt. We konden dus alles zo naar haar nieuwe woning brengen, daar heb ik alles eindelijk uit mogen pakken.

voorbeeld uit de praktijk

casus verhuizing

Voor de verhuizing

In het nieuwe huis

Ik was erg verrast door de inhoud van deze dozen. Er bleken ware ‘schatjes’ van vroeger in te zitten. Ik heb met haar eigen spulletjes een gezellig hoekje gemaakt, zodat ze zich snel thuis zou voelen in haar nieuwe, opgeruimde en schone appartement.

Mevrouw was zelf ook blij verrast over haar eigen spullen, zoveel was ze al vergeten.  Na alle uurtjes die ik in de verhuizing heb gestopt, heeft een huishoudelijke hulp de zorg voor mevrouw overgenomen. 

verhuishulp Helmond e.o.

praktische informatie

werkgebied

Als verhuishulp kom ik aan huis binnen een straal van 140 km, of 1,5 uur rijden rondom mijn thuisbasis Helmond.
Bij twijfel kan je altijd contact opnemen of ik ook bij jou kom!

kosten

Per gewerkt uur reken ik: 

€ 55

Indien de reisafstand méér dan 25 km. bedraagt wordt een vergoeding doorberekend van € 0,60 per gereden kilometer.

liever een offerte op maat?