hoarder contact
hoarding hulp
hoarder hulpverlening

Projecten van Nienke Ruimt Op

Alle foto’s op deze website worden alleen geplaatst na uitdrukkelijke toestemming en in overleg met de cliΓ«nt. Privacy staat altijd voorop bij Nienke Ruimt Op.

De bezem erdoor

πŸš™ Afgelopen week hebben we weer keihard gewerkt, mede met een klant zelf en haar hulptroepen!
πŸ—„οΈ Zowel de woonkamer, de ‘walk-in closet’, als de kelderkast zijn aan de beurt gekomen! Wat is de woonkamer prachtig geworden, na flink de bezem erdoor en een keer grondig gepoetst is alles weer als nieuw!
Β 
En wat vind de bewoner er van?
Β 
“Super blij met mijn huis. Kom eindelijk weer echt thuis.Β  Alles is opgeruimd en heerlijk schoon, het isΒ  een plezier om bij te houden. Dank jullie wel!

Eind resultaat

hulp bij opruimen

De zolder als dumpplek

Een zolder wordt bij veel mensen al gauw een dumpplek voor spullen die je niet tot weinig gebruikt en voor spullen die je gewoon graag wilt bewaren.
πŸ—‘οΈ Af en toe moet er toch Γ©cht eventjes een bezem doorheen om het overzicht weer terug te krijgen.
πŸŽ„Welke kerstspullen gebruik je nog ieder jaar?
πŸ’Ό Hoeveel koffers heb je eigenlijk nodig?
πŸ—’οΈ Hoelang moet je je papieren administratie bewaren?
πŸ“ Stel jezelf af en toe kritische vragen en zorg dat je huis weer netjes wordt, hiermee kunnen wij natuurlijk altijd helpen!

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Leeg ruimen ouderlijk huis

In dit huis heeft de afgelopen 40 jaar eerst een gezin gewoond, toen alleen het echtpaar en afgelopen jaren alleen nog mevrouw.

πŸŒ‡ Mevrouw ging naar een verzorgingshuis, dus het was tijd om het ouderlijk huis van haar kinderen op te ruimen en leeg op te leveren voor de makelaar.
πŸ«—En met leeg, bedoelen we Γ©cht leeg .. zelfs de vloerbedekking moest eruit, wat een klus was dat πŸ˜….
But we did it πŸ’ͺ🏽 en zie hier het resultaat na 3 dagen bloed, zweet en tranen!

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Hobbykamer

🎨 Deze hobbykamer eens goed onder handen genomen met een heel gezellige dame!
πŸ–οΈ Inmiddels kon ze zelf nergens meer bij en bleef ze opnieuw knutselspulletjes kopen omdat ze gewoon niet meer wist wat ze allemaal had.
πŸ€ΉπŸΌβ€β™€οΈ Nu heeft alles eigenlijk een goede en vaste plek gekregen en is het in handige bakken opgeborgen, veelal voorzien van een etiketje!
🧢 Voor het wol gaan we nog een mooiere, passende opberg manier verzinnen en daar gaan we het volgende jaar mee aan de slag πŸ’ͺ🏽.

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Leeg ruimen na overlijden

Casus: Overleden man (93). Altijd een eigen restaurant en slijterij gehad. Door zijn leven een hoop mooie spullen gekregen Γ©n verzameld.
Dit was een geweldige uitdaging, hier zat dus geen ‘rommel’ bij.
Met veel geduld en respect zijn de spullen grotendeels verkocht en gedoneerd. Veel kreeg een tweede leven en dingen die geen waarde (meer) hadden, zijn alsnog gescheiden en naar het milieupark gebracht.
Hier is drie dagen met drie man sterk hard gewerkt. We hadden geluk met het weer en de sfeer was heel goed.
Ergens is het natuurlijk jammer dat zo’n prachtige zolder moet worden opgedoekt, maar het proces is soepel verlopen en ook voor de familie was het een fijne en relaxte werkwijze op deze manier.

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Slaapkamer op orde krijgen

Dit was op zoveel manieren een bijzondere opdracht, dik tevreden met het eindresultaat! Deze kamer gaat nu nog mooi ingericht worden als slaapkamer en dan is het volgende doel om het zo netjes te houden als het nu is, met passende nazorg gaan we hier samen voor zorgen! Wat een wereld van verschil en wat mag mijn cliΓ«nt super trots zijn op zichzelf πŸ’™!

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Verkoopklaar maken woning

Als je vanaf foto 1 er doorheen scrolt, kun je goed de voor- en na resultaten zien. Dit huis is klaar gemaakt om foto’s te laten maken voor de makelaar. Het huis gaat dus de verkoop in! Meer weten? Stuur even een pb! 🌸

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Opruimen schuur

Fijn weer een grote schuur mogen opruimen, samen met een zeer enthousiaste klant! Behalve goed doorwerken, was het ook nog eens erg gezellig en vloog de tijd voorbij! Zie hieronder het mooie resultaat; Voor en na!
Β om de fotogallerij te openen klik eenmaal op de foto links

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Ruimte maken in huis

Al 2 dagen keihard gewerkt met Hans! Zoals op de foto te zien, is hij terecht trots op zichzelf!
πŸ“¦ Hij heeft al jaren de neiging om spullen te verzamelen en in zijn woning te bewaren. Inmiddels is het uitgebreid naar een schuur, loods en twee kamers elders.
πŸͺ΄ Hans wil op termijn samen gaan wonen met zijn vriendin en heeft zelf deze moedige stap gezet om zijn spullen te gaan opruimen. Dit is natuurlijk essentieel ook, om ruimte te maken voor zijn partner!
🌸 We hebben nu 2 van de 7 dagen achter de rug met een team van vier personen (inclusief Hans zelf natuurlijk!). De foto’s zijn niet heel duidelijk en ook niet heeeel erg van ‘voor’, maar meer van ’tijdens’, omdat ik die ook weleens vergeet te maken helaas πŸ˜….
🏑 Toch wilde ik deze casus niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan en ook ik ben supertrots op Hans πŸ’ͺ🏼!

Eind resultaat

hulp bij opruimen

heb je ook hulp nodig?

stuur mij dan een bericht

liever rechtstreeks contact via mail, telefoon of whatsapp:

druk op de desbetreffende knop

nienke ruimt op

voor hulp bij opruimen van je huis