hoarder contact
hoarding hulp
hoarder hulpverlening

Projecten van Nienke Ruimt Op

Alle foto’s op deze website worden alleen geplaatst na uitdrukkelijke toestemming en in overleg met de cliënt. Privacy staat altijd voorop bij Nienke Ruimt Op.

Leeg ruimen na overlijden

Casus: Overleden man (93). Altijd een eigen restaurant en slijterij gehad. Door zijn leven een hoop mooie spullen gekregen én verzameld.
Dit was een geweldige uitdaging, hier zat dus geen ‘rommel’ bij.
Met veel geduld en respect zijn de spullen grotendeels verkocht en gedoneerd. Veel kreeg een tweede leven en dingen die geen waarde (meer) hadden, zijn alsnog gescheiden en naar het milieupark gebracht.
Hier is drie dagen met drie man sterk hard gewerkt. We hadden geluk met het weer en de sfeer was heel goed.
Ergens is het natuurlijk jammer dat zo’n prachtige zolder moet worden opgedoekt, maar het proces is soepel verlopen en ook voor de familie was het een fijne en relaxte werkwijze op deze manier.

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Slaapkamer op orde krijgen

Dit was op zoveel manieren een bijzondere opdracht, dik tevreden met het eindresultaat! Deze kamer gaat nu nog mooi ingericht worden als slaapkamer en dan is het volgende doel om het zo netjes te houden als het nu is, met passende nazorg gaan we hier samen voor zorgen! Wat een wereld van verschil en wat mag mijn cliënt super trots zijn op zichzelf 💙!

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Verkoopklaar maken woning

Als je vanaf foto 1 er doorheen scrolt, kun je goed de voor- en na resultaten zien. Dit huis is klaar gemaakt om foto’s te laten maken voor de makelaar. Het huis gaat dus de verkoop in! Meer weten? Stuur even een pb! 🌸

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Opruimen schuur

Fijn weer een grote schuur mogen opruimen, samen met een zeer enthousiaste klant! Behalve goed doorwerken, was het ook nog eens erg gezellig en vloog de tijd voorbij! Zie hieronder het mooie resultaat; Voor en na!
 om de fotogallerij te openen klik eenmaal op de foto links

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Opruimbeurt op zolder

Vandaag een mooie opdracht gehad bij Inge! De (voor)zolder kon een grote opruimbeurt gebruiken en de fotos maken goed duidelijk dat deze missie geslaagd is 💪🏼. We hebben samen goed doorgewerkt en ook hier is bijna een volle bus afgevoerd naar verschillende bestemmingen!

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Ruimte maken in huis

Al 2 dagen keihard gewerkt met Hans! Zoals op de foto te zien, is hij terecht trots op zichzelf!
📦 Hij heeft al jaren de neiging om spullen te verzamelen en in zijn woning te bewaren. Inmiddels is het uitgebreid naar een schuur, loods en twee kamers elders.
🪴 Hans wil op termijn samen gaan wonen met zijn vriendin en heeft zelf deze moedige stap gezet om zijn spullen te gaan opruimen. Dit is natuurlijk essentieel ook, om ruimte te maken voor zijn partner!
🌸 We hebben nu 2 van de 7 dagen achter de rug met een team van vier personen (inclusief Hans zelf natuurlijk!). De foto’s zijn niet heel duidelijk en ook niet heeeel erg van ‘voor’, maar meer van ’tijdens’, omdat ik die ook weleens vergeet te maken helaas 😅.
🏡 Toch wilde ik deze casus niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan en ook ik ben supertrots op Hans 💪🏼!

Eind resultaat

hulp bij opruimen

Rust en ruimte

Wederom een schitterend resultaat behaald zoals goed te zien is op de afbeeldingen. De foto’s zijn iets donker, de gordijnen zijn bewust dichtgemaakt in verband met de privacy van mijn cliënt.

📸🖼️ De foto’s die ik plaats gaan altijd pas online na overleg en toestemming met de cliënt. Als ik zelf bijvoorbeeld teveel persoonlijke foto’s of spullen in de woning zie, zou ik het überhaupt niet vragen en dus ook niet plaatsen. Privacy en vertrouwen staan natuurlijk bovenaan.
👛 Veel nieuwe en goede producten hebben we kunnen doneren aan Speciaal voor de minima Zuid-Oost Brabant. Verder is er een boel naar de kringloop gegaan en een klein restant netjes naar de milieustraat!

Eind resultaat

hulp bij opruimen

heb je ook hulp nodig?

stuur mij dan een bericht

liever rechtstreeks contact via mail, telefoon of whatsapp:

druk op de desbetreffende knop

nienke ruimt op

voor hulp bij opruimen van je huis